Sheer Beauty

Det som går under betegnelsen Beauty kan være så mangt. Alle har sin egen uniike oppfattelse av hva som er vakkert og hvordan følelser det vekker i oss.

Her skal jeg prøve å holde betegnelsen Beauty til sminke-sminkeprodukter, hud, tips og triks og kanskje minimalistisk med hår. Dette er for meg Sheer Beauty!

Den neste tiden fremover vil bloggen være et oppussingsprosjekt, og jeg er ikke 100% sikker på hvor lenge denne prosessen vil vare, så vær tålmodie hvis det dukker opp grusomt design eller andre ufyselige saker, men da vet dere at det vil bli fikset etterhvert!

Kan vel begynne med litt om meg selv:

Jeg er ei 15 snart 16 år gammel jente som elsker alt som har med sminke og hud/pleieprodukter. Sminke er for meg kunst, og en måte å utrykke og fremstille seg selv på. Jeg går 1SFA, og trives ganske godt med det. Har også en fetish på sminkekoster, og kan aldri få nok! Mener at skjønnhet kommer fra innsiden, men det skader aldri å pynte litt på utsiden!

Og slik at alle får det med seg: Dette vil ikke være en MEG blogg, og det kommer ingen nå skal dere få høre hva jeg spiste til middag idag- inlegg! Det er sminke og hud som er i fokus. Det vil selvfølgelig være en hel dose meg i dette, siden jeg kommer til å bruke personlig foretrekker jeg-sminke! Kommer til å experementere litt rundt med dette, og hva som fungerer og ikke. Blir alltid glad for kommentarer. Positive er konstruktive, alt som kan gjøre dette til en bedre blogg!

Da har dere fått et inblikk, og håper dere vil følge bloggen videre!


Mel
SBPublisert: 06.okt.2010 @ 21:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

SheerBeauty

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

hits