Lag dine egne øyenbrynsmaler

Dæven jeg kan være kreativ jeg også gitt. Sto å studerte øyenbrynene mine her igår og tenkte "Hvorfor f kan dere aldri bli like?!" Og PING så kom ideen - Jeg lager min egen øyenbrynsmal.


Først fant jeg bilder på nettet av de formene som passer best til mitt ansikt. Jeg har en firkantet ansiktsform, og kan ha både bryn som er skarpt vinklet, eller litt mer S-formende bryn.


Så skrev jeg ut formene i riktig størrelse. Så overførte jeg de til matpapir.. (Burde hatt noe litt mer plastikk-aktig materiale, men man tager hvad man haver!)


Så klippte jeg ut det svarte, og lagde den litt tynnere (derfor noe svart kant er igjen) enn det den egentlig var.

Så klipte jeg litt mer rundt, altså slik at matpapiret ikke dekker halve ansiktet da man legger det på brynet, men daa var stakkars kamera uten mer batteri, og bestemte seg for å dø..  Så inget ferdig resultat.. Eller jo, jeg kan vise dere mine skills i paint..

 
FERDIG RESULTAT! (Forestill dere at den røde formen er kanten!)

Og denne legger jeg altså bare over brynet, og tegner inni hulrommet. Funker som bare rakkern, og idag var brynene like (Jippi!)!

Publisert: 23.mar.2011 @ 18:43 Kategori: Tips Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Freshege

Dato: 23.mar.2011 Tid: 18:57 URL: http://freshege.blogg.no
Kult! :D

Postet av: ☂ Lizzie Lavigne ☂

Dato: 23.mar.2011 Tid: 22:01 URL: http://www.lizziebv.blogg.no
SV: Haha, Ja LETT å bli forelsket både i henne og i sangene hennes! Kunne LETT blitt lesbisk for henne, for å si det sånn! haha.

Ja, jeg har hørt det maaange ganger, men skjønner ikke heelt hvor dere får det fra, Tihi. Men det er UTROLIG koseliiig :D <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

SheerBeauty

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

hits