Kategori: Hår

Tips til stålull-hår?

Jeg lurer på om hår kan være mer sensitivt hos noen personer enn hos andre? Altså, at visses hår blir slitt fortere enn andres? Tidligere har jeg vel ikke vært serlig flink med å ta mye vare på håret mitt, men til gjengjeld har jeg ikke farget eller brukt varmeprodukter (rette/krølltenger) på det før. De siste 1,5 året har jeg vært mer nøye med kur, riktige produker, ikke føne det så mye, osv, men jeg har farget det endel ganger. Både hos frisør og hjemme. Og brukt mye rettetang. Men jeg har brukt varmebeskyttende spray HVER gang :)

Håret mitt var døden nær forige måned, så nå er det kort. Og fortsatt slitt. Derfor skal jeg en siste gang farge håret mitt, i en farge som er mest mulig lik min naturlige kommunegrå, og så aldri farge det igjen!  Tror jeg. Spesielt front-delen (panneluggen+til midten av hodet) er verst. Og etter jeg har hatt det vått ser det ut som en ulldott, men kjenner man på det kjennes det ut som stålull. Virkelig det drømmehåret vi alle vil ha. Heldigvis synes det ikke såå godt, men nå skal ihverfall madnessen stoppe. Skal også slutte å rette håret, og la mine naturlige krøller hoppe og kladde seg der de har lyst til. Jeg skal ikke stoppe de mer.

Noen tips til stålull hår? Blir tatt imot med stor takk (så lenge det ikke er; vær mer forsiktig, for takk det vet jeg allerede).

Ha en super mandags kveld!
Klem

Publisert: 28.feb.2011 @ 19:10 Kategori: Hår Kommentarer: 3

Nye innkjøp!Shampo og Balsam fra Redken. Har jeg nevnt at jeg virkelig elsker Redken?

Publisert: 24.okt.2010 @ 21:44 Kategori: Hår Kommentarer: 0
hits