Kategori: Hudpleie

Hos Hudpleier

Det viste seg å være en super idé å ta en time hos hudpleier.

Jeg har som sagt aldri vært hos hudpleier før, og kan derfor ikke sammenligne med hva som er typisk bra og dårlig. Her er ihvertfall min opplevelse av hudanalyse + dyprensning.

Jeg fikk 3 behandliger, dyprensende og oppfriskende (og noe jeg ikke heelt husker hva var for.. Gullfisk). Hun fjernet også alle de sorte prikkene mine. Ikke en spesielt behagelig ", men det var superdeilig etterpå.
Huden min føles fantastisk ut, og jeg ser en stor forskjell fra ista. Hadde jeg vært lur så hadde jeg tatt før/etter bilde men så langt tenkte vi visst ikke..

Ihvertfall, rommet hadde en god atmosfære, med beroligende musikk og en lukt som jeg forbinder med beroligende hudpleie (hvis det ga noen mening). Hudpleieren var utrolig hyggelig og imøtekommende, og hadde en rolig og behagelig stemme. Hun forklarte godt hva hun fant ut om huden min, hva hun gjorde, og hvorfor hun gjorde det. (Min gullfisk-humkommelse kan desverre ikke gjengi alt hun gjorde/sa!)

Hun anbefalte meg tre produkter da jeg var ferdig, alle fra MD. Jeg fikk instrukser om hvordan de skulle brukes, priser og broskyrer. Hun sa også at disse tre jo var dyre produkter, og at jeg til jeg fikk spart opp den lille formuen skulle få med prøver fra Dermalogica, siden MD ikke fører prøver (?!)

Hvor: Hudpleiesalongen som tilhører Skin Tonic, Kongssenteret, Kongsvinger.
Hva: Programmet som jeg tok het: Dyprensende for Ung Hud.
Pris: 390,-

Alt i alt er jeg kjempefornøyd og kommer garantert til å gå tilbake dit hvis det skulle være noe.

Fant også ut hvorfor det heter Dermalogica! Dermatologist = Hudpleier   Logical = Logisk
= HudLogisk / Logisk for huden :D
Wey, fant det ut av meg selv da jeg lå å funderte over dette, og siden spurte jeg hudlegen som sa at det stemte. Yay me!

Publisert: 20.jan.2011 @ 20:12 Kategori: Hudpleie Kommentarer: 1

Hudpleier next

Da er det på tide å prøve å følge opp noen nyttårsforsetter, og i morgen har jeg skaffet meg en time til hudanalyse. Har hørt om mange som har fått en så godt som feilfri hud etter å ha fått bestemt hudtype, og hva som hjelper for de, og om andre som det ikke har hjulpet mye for i det hele tatt.
Jeg håper jeg er heldig og får en flink hudpleier, slik at jeg slipper å fortsette med å lete rundt etter produkter som fungerer uten hell.  

Kommer til å oppdatere dere om hva som gjøres under en hudanalyse og generelt hva jeg syntes om det, siden jeg aldri har gått til en hudpleier før, og jeg regner med at det er fler som lurer på hvordan det egentlig er, og hva som gjøres.

Nå skal det pugges spanske gloser, ha en fortsatt fin kveld!

Publisert: 19.jan.2011 @ 23:21 Kategori: Hudpleie Kommentarer: 0
hits