Arkiv måned: januar 2011

EOTD


Nå driver jeg å feirer litt for meg selv med å danse rundt som en annen idiot til denne sangen:  Kun fordi jeg ENDELIG fant ut hvordan jeg stiller inn dette kameraet :-)
Ehmm, men om man ser noe forskjell kan vi vel diskutere.. Joda, jeg ser det jeg!! Men nå skal det sies at jeg ser som regel det jeg vil se. Neida.. Joda..
Men jeg har skrudd på den i en time, så nåe blir det som det blir!

Men uansett: Her er eye of the day:

Japp, det er mascaraen som drysser noe veldig. 

Jeg er ikke veldig god på sminkelook navn.. Som regel kaller jeg det ingenting, men vil dere ha navn på de, så kan det sikkert fikses.

Publisert: 31.jan.2011 @ 20:02 Kategori: EOTD Kommentarer: 0

EOTD - Sminke til briller

Jeg er en av de som har briller, men bruker de ikke. Ibland skjer det jo ting slik at linser ikke er tijengelig for øyeblikket, og brillene er eneste løsning til å kunne skimte noe som helst.


Jeg må beklage for skitne brilleglass.. Eller forresten, jeg beklager ikke! Er man lat, så er man lat..*Hvorfor ble dette så utydelig?? Gidder ikke ta nytt.. Igjen: LAT!!* HihiSiden brillene mine forminsker øynene mine, sminker jeg de slik at de ser større ut. Jeg bruker en lys farge nermest vippekanten og en mørk ute ytterste øyekrok, og i globalen. Siden innfatningnene mine er svarte og ganske kraftige, kan jeg bruke mye mørk skygge fra globalen og opp. Mer enn jeg vanligvis ville brukt.

Fargene er enda sterkere i virkeligheten.. Nå SKAL jeg sjekke innstillingene på dette kameraet..

Skal lage en mer utfyllenede Øyensminke til briller senere :) 

Publisert: 23.jan.2011 @ 21:34 Kategori: EOTD Kommentarer: 0

Hyller, KONKURRANSE og Alice!

Dagen idag har gått med til å tråle byen etter nye hyller/speil/bokser, og jeg sminket meg ikke for å løpe rundt i snøen..

Driver å tester ut min nye mascara, Build Up Mascara, Extra Volume fra IsaDora. Noen testinger til, så kommer
omtale om ikke lenge.


Tenker også på å sette igang en konkurranse om en liten stund, for å få igang litt liv rundt bloggen,  hvis det kunne være av interresse? 

Men da trenger jeg hjelp ifra dere. Hva vil dere konkurranssen skal gå ut på/ hva skal dere gjøre, om konkurransen skal være for alle eller kun de med blogg osv, dette vil jo være den første konkurransen min, så er ikke helt sikker på hvordan vi skal gjøre dette.. Har en liten tanke om hva som skal være premien, men kom gjerne med innspill :)  


Jeg må også få skrevet ferdig omtaler av div produkter og koster som jeg har lovet dere..
Mas på meg! Hehe


Sitter nå å koser meg med Tim Burton's Alice In Wonderland. Ah, the Mad Hatter og the Queen of Hearts..
Jeg håper jeg drømmer om Johnny Depp inatt, og våkner med Alice's hår.

Uansett, legg igjen en kommentar og hjelp meg litt her :)

Ha en fortsatt fin helg, alle lesere!

Publisert: 22.jan.2011 @ 22:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

MUS Microshadow: Elf

Har gått til innkjøp av Make Up Store Microshadow i fargen Elf som er en lys lillafarge med shimmer.
Dette bildet viser omtrent den eksakte fargen.

Gleder meg til å teste ut fargen mer.

Publisert: 21.jan.2011 @ 18:18 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Hos Hudpleier

Det viste seg å være en super idé å ta en time hos hudpleier.

Jeg har som sagt aldri vært hos hudpleier før, og kan derfor ikke sammenligne med hva som er typisk bra og dårlig. Her er ihvertfall min opplevelse av hudanalyse + dyprensning.

Jeg fikk 3 behandliger, dyprensende og oppfriskende (og noe jeg ikke heelt husker hva var for.. Gullfisk). Hun fjernet også alle de sorte prikkene mine. Ikke en spesielt behagelig ", men det var superdeilig etterpå.
Huden min føles fantastisk ut, og jeg ser en stor forskjell fra ista. Hadde jeg vært lur så hadde jeg tatt før/etter bilde men så langt tenkte vi visst ikke..

Ihvertfall, rommet hadde en god atmosfære, med beroligende musikk og en lukt som jeg forbinder med beroligende hudpleie (hvis det ga noen mening). Hudpleieren var utrolig hyggelig og imøtekommende, og hadde en rolig og behagelig stemme. Hun forklarte godt hva hun fant ut om huden min, hva hun gjorde, og hvorfor hun gjorde det. (Min gullfisk-humkommelse kan desverre ikke gjengi alt hun gjorde/sa!)

Hun anbefalte meg tre produkter da jeg var ferdig, alle fra MD. Jeg fikk instrukser om hvordan de skulle brukes, priser og broskyrer. Hun sa også at disse tre jo var dyre produkter, og at jeg til jeg fikk spart opp den lille formuen skulle få med prøver fra Dermalogica, siden MD ikke fører prøver (?!)

Hvor: Hudpleiesalongen som tilhører Skin Tonic, Kongssenteret, Kongsvinger.
Hva: Programmet som jeg tok het: Dyprensende for Ung Hud.
Pris: 390,-

Alt i alt er jeg kjempefornøyd og kommer garantert til å gå tilbake dit hvis det skulle være noe.

Fant også ut hvorfor det heter Dermalogica! Dermatologist = Hudpleier   Logical = Logisk
= HudLogisk / Logisk for huden :D
Wey, fant det ut av meg selv da jeg lå å funderte over dette, og siden spurte jeg hudlegen som sa at det stemte. Yay me!

Publisert: 20.jan.2011 @ 20:12 Kategori: Hudpleie Kommentarer: 1

Hudpleier next

Da er det på tide å prøve å følge opp noen nyttårsforsetter, og i morgen har jeg skaffet meg en time til hudanalyse. Har hørt om mange som har fått en så godt som feilfri hud etter å ha fått bestemt hudtype, og hva som hjelper for de, og om andre som det ikke har hjulpet mye for i det hele tatt.
Jeg håper jeg er heldig og får en flink hudpleier, slik at jeg slipper å fortsette med å lete rundt etter produkter som fungerer uten hell.  

Kommer til å oppdatere dere om hva som gjøres under en hudanalyse og generelt hva jeg syntes om det, siden jeg aldri har gått til en hudpleier før, og jeg regner med at det er fler som lurer på hvordan det egentlig er, og hva som gjøres.

Nå skal det pugges spanske gloser, ha en fortsatt fin kveld!

Publisert: 19.jan.2011 @ 23:21 Kategori: Hudpleie Kommentarer: 0

Rosa LepperDagens leppestift. En fin rosafarge fra makeup factory.

Publisert: 17.jan.2011 @ 23:17 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Nytt Design

Da har vi fått nytt design på bloggen, og selv om bl.a headeren ikke er ferdig, vil jeg si meg ganske så fornøyd med resultatet. Har lært utrolig mye om HTML/CSS (?) og andre koder idag..
Profilbildet er gjort større, fargene er byttet ut, og nye overskrift-skrifttyper er kommet til.
Kan dere se det??

Vel, da kanskje det blir koseligere å oppholde seg på bloggen?

Hva synes du om det nye designet?

Publisert: 17.jan.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nyttårs forsetter

Noen andre enn meg som ikke setter opp nyttårsforsetter før man er sånn midt i januar?

Da har man noen dager hvor man kan kose seg, feste, ligge fyllesyk og spise så mye junk man ønsker uten å få dårlig samvittighet fordi man har satt opp noen "lover" for seg selv om det nye året.. Derfor kommer mine nyttårsforsetter som vanlig litt sent.

Sammen med søsteren har jeg kost meg med mer sjokolade enn jeg noengang har spist (tror jeg), og diskutert våre løfter for det nye året.
Dette var det jeg fikk gulpet opp (lol, fyllesyk-humor) av forsetter:

*Begynne å trene mer variert. Altså ikke kun gå/jogge som jeg gjør 5 dager i uka, men også finne meg en plass på et treningssenter.
*Komme meg til en hudpleier. Huden min er ikke såå ille at det gjør noe, men tips som er tilpasset min hud er aldri å forakte. Dessuten har jeg Acne Prone hud, så hadde vært fint å få noen konkrete råd om hvordan jeg skal behandle den på best mulig måte.
*Spise alle måltider. Mange små istede for få og mye..
*Drikke 2-3 liter vann hver dag.
*Bli flinkere med å gi komplementer til andre.
*Spare penger.
Det skal ikke renne ut over 1000 kr hver mnd som jeg ikke engang vet hva jeg har brukt på..
*Begynne å lete etter hybel.
På tide å flytte ut fra redet, og starte et mer selvstendig liv.. Ikke at jeg kommer til å flytte ut heelt enda, men etterhvert.
*Ta skolen mer seriøst.

Hva er dine nyttårsforsetter forsetter? Pleier du å klare forsettene, eller sprekker du som regel i slutten av januar?

Publisert: 16.jan.2011 @ 19:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

EOTD


Publisert: 09.jan.2011 @ 20:10 Kategori: EOTD Kommentarer: 0

"Spre Ordet" konkurranse - Heidi Øksendal

Som dere vet er jeg "bare" 16 år, og har derfor et begrenset budsjett. Pengene fra lånekassa går mest med til det mest nødvendige. Mange vil kanskje si at det bare er dumt å starte en make-up aktig blogg da. Men er det  noe man virkelig brenner for, så gir man ikke opp! :) Bloggen er for å spre sminke-glede og dele insprasjon, både fra meg til dere, og fra dere til meg.

Bilde: privat

Heidi Øksendal (trykk på navnet) har nå arrangert en konkurranse for oss bloggere. Den går ut på å spre ordet, og premien er å motta produkter som hun ikke bruker. Supert!
Jeg er jo sminkefrelst og eeelsker å prøve nye produkter, og leke meg med de.
Er samtidig fast leser av Heidi, og en del av forumet (og jeg digger virkelig at alle hjelper hverandre der, og at man kan få kjøpt og byttet ting i "bomkjøp" som jeg senest for 2 dager siden benyttet meg av) og jobber iherdig for å bli en VIP, altså en av de kuleste blandt de kule på Heidi's blogg, hihi :)

En slik konkurranse kan vi derfor ikke gå glipp av!


Bilde: http://heidioksendal.com


Bilde: http://heidioksendal.com/


Bilde: http://heidioksendal.com/

Spre ordet og delta dere også!! Hvem vil vel la en slik mulighet gå fra seg??

Leser du bloggen til Heidi Øksendal, og isåfall er du medlem av forumet?

Publisert: 08.jan.2011 @ 13:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Produktanmeldelse - i.d. bareMinerals foundation

Jeg gikk til anskaffelse av dette prøvesettet etter å ha hørt både mye negativt, og også mye veldig posivitv om I.d bareMinerals.

Jeg har nå testet produktet i nesten 4 uker.


Den første uken virket det som om jeg hadde funnet min match innen mineralfoundation. Uken etter var opplevelsen ikke like positiv lenger, og jeg måtte slutte iogmed at jeg fikk en uutholdelig kløe i ansiktet. Dette fordi jeg tydeligvis reagerer på/utviklet en allergi av (mest sannsynlig) bismuth oxychloride.

Jeg gav produktet nesten to ukers fri, for så å prøve igjen. Kløen kom løpet av de første 10 minuttene, og gikk ikke bort. Selv om jeg nå har vært foundationfri i to dager, klør jeg fortsatt. Ikke en intens kløe, men heller en som kommer og går.

Jeg får ingen merker/rødhet og ansiktet mitt hovner heller ikke opp, noe som er andre symptomer på at man reagerer på bismuth, jeg fikk kun en forferdelig kløe. Denne var ille i vanlig luft (ute og i vanlig romtemperatur), men så fort det ble varmere måtte jeg rett og slett ta av sminken fordi kløen ble helt ekstrem.


Jeg hadde så inderlig lyst til å like dette produktet da jeg først brukte den, men denne var desverre en real skivebom for min del!


Karakter:
1/6


Hva er din opplevelse av i.d bareMinerals?


i.d bareMinerals har nå kommet med en ny MATTE foundation som skal være uten bismuth. Hvis ønskelig kan det være jeg tester ut denne også, forhåpentligvis vil den gi et annet inntrykk! :)

Follow my blog with bloglovin

Publisert: 06.jan.2011 @ 18:56 Kategori: Produktanmeldelse Kommentarer: 2

Pakke i posten: Sigma

Idag lå pakken fra sigma i postkassen:
Den inneholdt Synthetic Face Kit, som inneholder  F82 ? Round Top Kabuki ,  F80 ? Flat Top Kabuki   og    F84 ? Angled Top Kabuki.

 

Q: Vil dere ha omtale på disse kostene?Kostene var en premie fra HildeChristina.com

Publisert: 05.jan.2011 @ 18:31 Kategori: Pakke i posten Kommentarer: 1
hits