Arkiv måned: desember 2010

EOTD:

Egentlig er det "eyes of yesterday", og jeg må få skryte litt.
Disse fargene er fra the Body Shops vinter-makeupalette, som jeg prøvde av ei venninne.
Brukte ingen primer, fordi jeg rett og slett ikke hadde noen i nærheten.

Men fargene satt!
Dette bildet er tatt tundt 23.30 - tiden. Da hadde sminken sittet på siden ca kl. 13.30, og ingen creasing eller fall-outs (i mangel på bedre norske ord).

 

He en fortsatt fin 4.juledag!

Publisert: 28.des.2010 @ 16:14 Kategori: EOTD Kommentarer: 0

Invisible


Invisible - Jonas Brothers

Jeg tror jeg har hørt på denne sange minst 10 ganger pr dag siden jeg først hørte den for maaane måneder siden. Den er så utrolig fin!! Jeg blir så inspirert også! Vil nok komme en look som er inspirert av denne sangen..

Publisert: 26.des.2010 @ 00:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Smashbox PFLP


Smashbox Photo Finish Lid Primer går igjennom tøff testing for tiden.
Både jeg og min eldre søster tester den ut, så dere får flere sider av samme sak, eller noe sånt ;)

 
Publisert: 23.des.2010 @ 17:04 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Hvor er, hvor er, hvor er kamera??

Ok, bildekvaliteten på bloggen er jo forsåvidt labre, men jeg sparer som en galing til nytt speilrefleks. Siden det andre på en måte drukna seg... Japp, her får vi til alt..

Ooog, som om ikke det skulle være nok, så har mitt rosa digitalkamera gjemt seg for godt til at jeg kan finne det igjen..

Jaja,, men GOD JUL til dere alle ihvertfall, og mitt kamera-søk fortsetter.. ;)

 

Publisert: 23.des.2010 @ 16:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagens sminke

Publisert: 09.des.2010 @ 20:19 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Helgens Innkjøp - sminke/hud - BareMinerals/Smashbox&REN

"Morgenstund har gull i munn" - jaja, et eller annet må det jo være da vi poster innlegg kl 7 om morgenen..
REN ? Kit for sensitive skin.
Siden jeg leter etter grei hudpleie til en OK pris, tråler jeg gjenom reisesettene som for tiden er satt til lave priser de fleste stedene, hehe.


Bare Minerals ? Try- Belive ? Love.
Det er mye frem og tilbake om Bare Minerals, Bare Escentuals, i.d eller hva du kjenner igjen merke som. Norske beauty bloggere er visst ikke så positive til den, mens makeup guruer i andre land skryter den langt opp i skyene. Så da prøver vi!

Jeg kjøpte et TRY ME kit i Light som består av 2 mini foundationer i fargene Light og Fairy Light. Supert at den kommer med to, slik at man ser hvem som passer best, og man kan blande de sammen for å finne en bedre match. Et veil pounder eller finish powder til å sette foundationen og et All-Over-Face-Color (jeg ville kalt det solpudder el bronzer). En Mini Flawless Application Face Brush følger også med.

Siden det fulgte med en minimini kost tenkte jeg at det var likesågodt å kjøpe en større med en gang. Så jeg endte opp med en Handy Buki fra Bare Minerals.


Quick Change Brush Cleanser fra Bare Minerals.


Helt siden jeg først hørte om den har alle nettbutikker jeg har vært innom vært utsolgt for Smashbox Photo Finish Light primer. (Puh, det vavr en lang og merkelig setning!) Men fant den i butikk i dag, og da var jeg snar om å kaste den i handlekurven.
Smashbox O-PLUMP ? Lip Plumper. (Geez, INGEN av bildene ble bra faktisk^^ jaja, dere ser sånn nesten hvordan den ser ut..) Jeg har blitt skuffet over lip plumpere så utallige mange ganger, men da denne sto der så rosa og fin i hyllen, tenkte jeg at jeg skulle gi den en sjanse. Har faktisk aldri sett noen omtaler om denne, og kommer ikke til å lete etter det heller før jeg har testet den ut selv.

Da er det store spørsmålet: Vil dere ha omtaler på disse produktene etter hvert? Kommer til å ta meg tid til å teste de skikkelig, men vil gledelig dele mine oppfattninger av produktene hvis det er av interesse.


Håper deres uke har fått en god start :))

Publisert: 06.des.2010 @ 07:06 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Denne oppdateringen da

En god blogger har vi vel ikke vært i det siste. Men til mitt forsvar er det ikke bare bare å balansere alt.

Først var det jo denne skolen da, og alle dens oppgaver, prøver, tentamener osvosv? (duh, dette vet dere jo^^)
Så var det privatlivet da. Ikke helt greit for tiden altså, selv om det ser ut som om det verste er over nå.
Mange ufattelige ting har skjedd den siste tiden, mennesker jeg har vært svært glad i har gått bort, venner har mistet sine nærmeste, noen har fått diagnoser det er vanskelig å ha en positiv innstilling til, kjærester takker for seg, og familiemedlemmer sliter.
Jeg håper dere skjønner at jeg har prioritert å være en støtte for mine nærmeste og et medmenneske til de rundt meg som aldeles ikke har det lett for tiden, ovenfor bloggen. Det er faktisk ting som er så mye mye viktigere her i livet, men trist nok ser man det ofte ikke før det er for sent.
Men som sagt, det verste er over og livet kan venne seg til normalen igjen. Derfor kommer jeg tilbake nå så lenge det er en blogglyst der.

 

Er dere glade i noen, vis det! Fortell de hvor mye de betyr for deg, ikke spar på følelsene dine, og klemmer varmer mer enn man skulle tro. Selv om du ikke snakker med de mer, send en melding. Si at du er glade i de, og hva de betyr for deg. Ser det ut som om noen har en tøff dag, klem de! Du trenger ikke være en god venn med de, eller i det hele tatt kjenne dem, en klem kan virkelig redde en persons dag.
Vent ikke til de er for sent! Dette lærte vi på den vanskelige måten!

 

Jeg gir nå en klem til DEG! Ha en fin søndags kveld, du er en fantastisk person, gå nå ut og strål til verden :)
Mel

Publisert: 05.des.2010 @ 21:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits