Kategori: Produktanmeldelse

Bare Minerals Flawless Definition mascara - Omtale


Bare Minerals Flawless Definition mascara

Publisert: 06.mar.2011 @ 13:15 Kategori: Produktanmeldelse Kommentarer: 2

Produktomtale - Smashbox Photo Finish Lid Primer

Primeren har en kremet konsistens som er enkel å blande og få fine overganger. Minus er at den tørker fort, slik at for best resultat bør man ta ett øye om gangen. Påfører du produkt på begge før du smører ut, kan du risikere at den størkner og ikke blir så lett å ha med å gjøre.
Den holder en hel skoledag, og hinder øyenskyggen i å stripe seg. Altså gjør den jobben sin. Jeg har derimot merket at den ikke holder fra morgen til sen kveld, men jeg pleier uansett å "touche up" sminken en gang iløpet av ettermiddagen, så dette er ikke et problem ut av en annen verden.

SPFLP er farget i en nude farge, dermed kan denne fint brukes alene. 
Fra meg går den et stort pluss iogmed at den fint kan brukes alene som en skygge for å skape mer våkne øyne.

Det jeg ikke er fullt så fornøyd med er at du får 2,5ml for prisen rett under 300 kr i norske/svenske butikker.
Selvfølgelig blir det en hel del billiger om du handler på nett, så om du har mulighet vil jeg anbefale det.

Slik blir fargen på. En nude farge som er fin alene også.Alt i alt er jeg veldeig fornøyd med denne primeren, men den får et par trekk.
Karakter: 4/6


EDIT: Den får 4/6 pga pris og at den ikke holder fra 07.00 til sen kveld. Ser vi bort ifra prisen, ville jeg gitt den 5/6. (siden noen lurte på hvorfor jeg hadde gitt den 4 da jeg var så fornøyd.)

Publisert: 20.feb.2011 @ 19:49 Kategori: Produktanmeldelse Kommentarer: 1

Produktanmeldelse - i.d. bareMinerals foundation

Jeg gikk til anskaffelse av dette prøvesettet etter å ha hørt både mye negativt, og også mye veldig posivitv om I.d bareMinerals.

Jeg har nå testet produktet i nesten 4 uker.


Den første uken virket det som om jeg hadde funnet min match innen mineralfoundation. Uken etter var opplevelsen ikke like positiv lenger, og jeg måtte slutte iogmed at jeg fikk en uutholdelig kløe i ansiktet. Dette fordi jeg tydeligvis reagerer på/utviklet en allergi av (mest sannsynlig) bismuth oxychloride.

Jeg gav produktet nesten to ukers fri, for så å prøve igjen. Kløen kom løpet av de første 10 minuttene, og gikk ikke bort. Selv om jeg nå har vært foundationfri i to dager, klør jeg fortsatt. Ikke en intens kløe, men heller en som kommer og går.

Jeg får ingen merker/rødhet og ansiktet mitt hovner heller ikke opp, noe som er andre symptomer på at man reagerer på bismuth, jeg fikk kun en forferdelig kløe. Denne var ille i vanlig luft (ute og i vanlig romtemperatur), men så fort det ble varmere måtte jeg rett og slett ta av sminken fordi kløen ble helt ekstrem.


Jeg hadde så inderlig lyst til å like dette produktet da jeg først brukte den, men denne var desverre en real skivebom for min del!


Karakter:
1/6


Hva er din opplevelse av i.d bareMinerals?


i.d bareMinerals har nå kommet med en ny MATTE foundation som skal være uten bismuth. Hvis ønskelig kan det være jeg tester ut denne også, forhåpentligvis vil den gi et annet inntrykk! :)

Follow my blog with bloglovin

Publisert: 06.jan.2011 @ 18:56 Kategori: Produktanmeldelse Kommentarer: 2

Produktanmeldelse: L'oreal Studio Secrets Anti-Shine Mattifying Primer!


Siden det er veldig mange produktanmeldelser om primerene fra Smashbox o.l., tenkte jeg at jeg skulle gjøre en på et billigere produkt.
Jeg har en ganske fet t-sone, og trenger en god primer. Billige løsninger er vi alltid på jakt etter!

Før jeg gikk til innkjøp av den, spurte jeg fler som jeg visste hadde den om hva de synes om produktet, og jeg fikk ganske blanda svar. Noen sa de likte den veldig godt, andre sa den var rett og slett waste of money fordi den ikke hjalp noenting. Så var ganske spent på hva jeg synes om den. 

EDIT: SKREV EN HEL PRODUKTANMELDELSE, MEN BRÅTT BLE HELE SLETTET. PGA TIDSMANGEL SETTER JEG DERFOR OPP EN LIKER OG MISLIKER LISTE:

Liker:
*
  Pumpen gjør det lett å dosere riktig. 
* Man trenger veldig lite produkt, noe som gjør at produktet holder lenge
* Rask og enkel påføring: Pump ut midre enn en ert, og påfør i sirkelbevegelser hovedsakelig i t-sonen, men skal du ha foundation i hele ansiktet, anbefaler jeg å påføre den i hele ansiktet.
* I 4 av 7 dager holder den i opptil 6 timer uten å vise tegn til blank hud.
* Luktfri!

Misliker:
* I 3 av 7 dager girl den  blank t-sone etter et par timer.
* Gir urenheter.

Pris: Betalte ca. 130,- på vita.

Alt i alt :
2/6

 

Obs. Dette var slik produktet var for MIN hud! Har hørt veldig variasjoner i hva andre har sagt om den, så det er som alt annet, forskjellig fra hud til hud!

Siden jeg ikke rekker skrive mer utfyllene nå, svarer jeg på evnt. spørsmål i kommentarfeltet!
Klem, og god helg til alle!

Publisert: 29.okt.2010 @ 20:37 Kategori: Produktanmeldelse Kommentarer: 2
hits