Kategori: Tips

Lag dine egne øyenbrynsmaler

Dæven jeg kan være kreativ jeg også gitt. Sto å studerte øyenbrynene mine her igår og tenkte "Hvorfor f kan dere aldri bli like?!" Og PING så kom ideen - Jeg lager min egen øyenbrynsmal.


Først fant jeg bilder på nettet av de formene som passer best til mitt ansikt. Jeg har en firkantet ansiktsform, og kan ha både bryn som er skarpt vinklet, eller litt mer S-formende bryn.


Så skrev jeg ut formene i riktig størrelse. Så overførte jeg de til matpapir.. (Burde hatt noe litt mer plastikk-aktig materiale, men man tager hvad man haver!)


Så klippte jeg ut det svarte, og lagde den litt tynnere (derfor noe svart kant er igjen) enn det den egentlig var.

Så klipte jeg litt mer rundt, altså slik at matpapiret ikke dekker halve ansiktet da man legger det på brynet, men daa var stakkars kamera uten mer batteri, og bestemte seg for å dø..  Så inget ferdig resultat.. Eller jo, jeg kan vise dere mine skills i paint..

 
FERDIG RESULTAT! (Forestill dere at den røde formen er kanten!)

Og denne legger jeg altså bare over brynet, og tegner inni hulrommet. Funker som bare rakkern, og idag var brynene like (Jippi!)!

Publisert: 23.mar.2011 @ 18:43 Kategori: Tips Kommentarer: 2

Tips - utnytt rosafargen i øyenskyggen

Igår fikk jeg et spørsmål om jeg kunne anbefale en rosafarget øyenskygge jeg syntes var bra, feks den som ble brukt i innlegget under. Dette minnet meg på at jeg ikke har gitt serlig med tips. Så da kommer et lite et her:

Rosafarger, og da helst lyse og duse (disse typiske romantiske fargene) synes jeg generelt kommer frem ganske dårlig, og er ofte litt dårlig pigmentert. Mange mister rett og slett endel av fargen og selv om fargen noenganger blir igjen, mister den somregel noe på veien. Ofte er det man ser tilslutt en litt gjennomsiktig skygge med noe shimmer og glitter litt her og der, selv om man har brukt en primer. Her er mine tips til å få frem og utnytte disse dusrosafargene best mulig:

1. Bruk en god eyelid primer.

2. Bruk enten en rosa øyeblyant, creme shadow/base, en paint pot eller en jumbo eyeshadow pencil (i rosatoner selvfølgelig, helst en som er litt lysere enn øyenskyggene du skal bruke.)

3. Påfør ønsket produkt av de nevnte  på hele lokket opp til globallinjen og dus godt ut.

4. Påfør øyenskyggen din som vanlig.

Du vil se at øyenskyggen øyeblikkelig "popper" mer, og ser 10 ganger freshere ut.

Det var da dagens lille tips, bilde ble det værre med. Skal få slengt på ett etterhvert ;)
Håper tipset kom til nytte.

Publisert: 09.mar.2011 @ 16:57 Kategori: Tips Kommentarer: 4
hits